Kids&Us La Garriga

Kids&Us la Garriga és centre examinador de Trinity College London

Publicat 18/02/2020

Qui pot participar?

L’alumnat de Kids&Us a partir de Pam&Paul.

 

Quin nivell de Trinity College està el meu fill/a preparat/da per superar?

Els Grades de Trinity College segueixen els objectius del Marc Comú Europeu de Referència per les llengües, igual que Kids&Us. Consulteu amb coordinació acadèmica i us assessorarem.

 

Perquè realitzar proves oficials?

Valorem que enfrontar-se a proves oficials des de ben aviat prepara l’infant pel futur, el moment en el què desitgi enfrontar-se a una prova oficial més complexa. El plantejament de reptes com aquest, fa que augmenti la seva motivació i seguretat en les seves capacitats.

 

Com preparem les proves?

Acordem amb la teacher del curs de l’infant i la família una franja extra abans o després de la sessió setmanal de classe, de 10-15 minuts, el tercer trimestre a partir de l’abril 2020. L’infant assajarà les preguntes i respostes a què s’enfrontarà durant la prova amb la seva professora.

 

En què consisteixen les proves de Trinity College?

Les proves són individuals i tenen una durada de 5 (Pam&Paul) a 10 minuts (Tweens II), i consisteixen en una conversa guiada amb una persona examinadora oficial de Trinity College London qui valorarà l’assoliment dels objectius del Grade que s’examini. Superada la prova, l’infant rep un certificat oficial sense caducitat.

 

Quan i on es realitzen les proves?

La proves es concentraran en una tarda a principis del mes de juny del curs 2020, a concretar. A partir d’un nombre mínim de participants, la prova es realitzarà a Kids&Us la Garriga.

 

Com inscrivim el/la nostra fill/a?

Coordinació acadèmica s’encarrega de la gestió de la inscripció. La família interessada autoritzarà l’escola a fer el tràmit de la matrícula, un cop informada del nivell, acordat l’horari de preparació i pagat l’import. Hem ampliat el termini màxim per la matriculació, al 3 d’abril de 2020.

 

Demaneu més informació responent el següent formulari i ens posarem en contacte amb vosaltres per tal d’informar-vos-en.

Compartiu-ho >