Kids&Us La Garriga

El nostre equip

El nostre equip

El nostre equip
El nostre equip

Preparats per a l’apassionant tasca d’ensenyar anglès als més petits

La nostra prioritat és trobar persones que puguin ensenyar i motivar els nens a aprendre anglès, que connectin i tinguin empatia amb els més petits. Un gran domini de l’anglès, dinamisme, professionalitat, empatia i una gran motivació per la seva feina són les característiques principals del nostre equip docent.

Tot seguit us els presentem:

 • Maria G.

  Maria G.

  TEACHER DE MOUSY, LINDA, SAM, EMMA, OLIVER, PAM&PAUL, BEN&BRENDA (CURS 19-20). Aquest és el meu tercer curs a Kids&Us. M'encanten els infants, observar com aprenen amb tanta facilitat i naturalitat em fa molt feliç. Una de les meves altres passions és viatjar. He viscut dues experiències com Aupair que han sigut meravelloses. Aquest últim any he viscut a Austràlia, on he treballat com a ‘nanny’ i com a ‘Teacher Assistant’ en un Kindergarden. He après moltíssim, i m'ha donat l’energia per començar amb moltes ganes aquesta nova etapa a La Garriga.

 • Laia M

  Laia M

  TEACHER DE SAM, EMMA, OLIVER, MARCIA, PAM&PAUL (CURS 19-20). L'any 2017 vaig començar a treballar amb Kids&Us i, per fi, aquest any podré gaudir ajudant als infants del meu poble a descobrir l'anglès. M'encanta viatjar i conèixer altres maneres de fer i de viure. Durant la meva infància vaig viure un parell d'anys a Namíbia, on vaig aprendre l'anglès rient i jugant, tal i com fem aquí. Espero que estigueu tan emocionats com jo de començar aquest curs!

 • Carla B.

  Carla B.

  COORDINADORA PEDAGÒGICA Compagino ser Teacher amb la tasca de Coordinació Pedagògica. Sense cap dubte ser Teacher a Kids&Us és molt divertit i dinàmic, ens ho passem molt bé durant les classes alhora que aprenen. M’encanta veure com els nens absorbeixen tots els coneixements sense gairebé adonar-se’n, i amb quina rapidesa ho fan, és apassionant

 • Letty N.

  Letty N.

  TEACHER DELS CURSOS: PAM&PAUL, BEN&BRENDA, ANIMAL PLANET I & II, FAIRY TALES I (CURS 19-20) Aquest any també formo part del suport en la gestió administrativa i logística del centre. Des de que em vaig mudar a Catalunya, del Regne Unit fa 15 anys, he estat ajudant adults i nens a millorar l’anglès i això va provocar que em vaig unir a l’equip Kids&Us al setembre del 2016. Aquest any tinc ganes de riure amb els meus estudiants Pam & Paul i aprendre sobre el comportament bo i desagradable amb la classe Ben & Brenda. Com a amant de la natura, m’agrada molt impartir cursos sobre Animal Planet i no puc esperar per ajudar els meus estudiants a millorar tant els seus coneixements d’anglès com a aprendre sobre la vida salvatge. Aquest serà el meu primer any a Fairy Tales i serà fantàstic descobrir nous personatges amb els meus estudiants més grans. M'encanta veure com aprenen els diferents nens i la diversió que poden tenir, alhora que obtenen noves habilitats alhora.

 • Vero L.

  Vero L.

  DIRECTORA Vaig entrar a Kids&Us la Garriga el 2014, compagino ser Teacher amb la tasca de Direcció. Així puc compartir la meva passió pels infants i tot el que he après, amb les meves companyes. Em veureu disfressada de Gina Ginger o qualsevol altre personatge als Storytimes i tallers que organitzem... o bé al centre de la Garriga, ballant Swing: una de les meves grans passions. Com m’agrada treballar envoltada de tants colors i energia positiva!

 • Laia C.

  Laia C.

  FRANQUICIADA El 2013 vaig iniciar aquest bonic projecte, amb molta il·lusió i passió. Em podeu trobar a l'escola rebent als nostres alumnes, organitzant tallers i casals,... i donant suport al fantàstic equip que tinc la sort de formar part. Em meravello del potencial dels nens i nenes, i gaudeixo d'aquesta manera tant natural i divertida d'aprendre. M'encanta el món de la dansa i les acrobàcies, llegir, i tota experiència nova en la qual pugui seguir aprenent i evolucionant.

Compartiu-ho >